Voortijdige zaadlozing uitstellen

Voortijdige zaadlozing uitstellen

Voortijdige zaadlozing uitstellen – Het is een probleem wat veel mannen treft, en wat de oorzaak is van gevoelens van schaamte en minderwaardigheid onder de mannelijke bevolking; een vroegtijdige zaadlozing. Bij de meeste stellen is het seksleven de spil van hun relatie. Jullie betonen op die manier jullie liefde naar elkaar, en het is dan ook een moment waar jullie allebei evenveel van zouden moeten genieten. Helaas is bij veel stellen de seks geen rozengeur en maneschijn, hoewel je daar juist in de media maar heel weinig over hoort. Het is echter een probleem waarmee je niet hoeft te blijven rondlopen; er zijn genoeg methodes om een vroegtijdige zaadlozing te voorkomen. Een vroegtijdige ejaculatie voorkomen is mogelijk.

Praat er samen over

libido pil, libido pil bestellen, libido pillen
Geloof me, jouw partner heeft allang door dat jij last hebt van een vroegtijdige zaadlozing. Openheid van zaken geven zal de sleutel zijn naar de oplossing van dit probleem. Trek er samen tijd voor uit. Trek een fles van jullie favoriete wijn open, zet je telefoon op stil, steek de kaarsen op de tafel aan, en praat er samen over. Praat over jouw onzekerheid wanneer het aankomt op jullie seksleven. Samen kunnen jullie tot een goede oplossing komen.

Pak de lichamelijke oorzaak aan
Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen om de lichamelijke oorzaak – wanneer er geen sprake is van onzekerheid – aan te pakken. Je eikel is in dat geval namelijk overgevoelig en daar bestaan voldoende oplossingen voor. De eerste oplossing is vooral handig wanneer je wisselende contacten hebt; gebruik een condoom. Hierdoor wordt je penis direct minder gevoelig. Een andere oplossing is de knijp methode. Voel je een voortijdige zaadlozing aankomen, trek je penis terug en knijp even in het bovenste deel. Je stelt je orgasme op die manier even uit. Je zou je eikel ook minder gevoelig kunnen maken met de gel methode. Door Melite Delay op je eikel te smeren wordt deze tijdelijk minder gevoelig. Jullie kunnen nu samen langer genieten van de geslachtsgemeenschap.

Beste Delay Gel tegen een vroegtijdige zaadlozing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *