Detox kuur

Wellicht heb je er al eens over gehoord en ben je nieuwsgierig geworden naar het fenomeen detoxen. Een detox kuur is eigenlijk iedereen aan te raden. Of je nu dik bent of dun, of een gezond gewicht hebt, het is een manier om je lichaam te reinigen en gezonder te worden.
In de oertijd hadden we ook niet elke dag eten en moesten we soms dagen zonder doen, omdat de jacht of oogst tegenviel. Het is heel natuurlijk om niet iedere dag te eten en je lichaam te reinigen. Toch is het moeilijk om terug te gaan naar deze basis in onze consumptiemaatschappij. De verleidingen liggen constant op de loer en kunnen je uit balans brengen.

Mocht je openstaan om te zien wat een detox kuur voor jou kan betekenen kijk dan eens op de website van Stayhealthy. Zij kunnen jou uitleggen waarom het gezond is en wat het voor je kan betekenen. Daarnaast bieden zij producten waardoor je kan starten met dit tijdelijke traject. Let wel, het is altijd tijdelijk. Net als in de natuur in de oertijd was er ook wel eens een oogst gelukt of was die koe gevangen.

De recensies over de detox kuur die wordt aangeboden op de website van Stayhealthy zijn zeer positief en allemaal gericht op het gezond worden. Je zal absoluut afvallen, maar je daarnaast ook een stuk gezonder voelen. Je bent fitter, alerter en kan je beter concentreren na en tijdens deze detox kuur.
Eigenlijk zou iedereen dit een keer per jaar moeten doen, om weer even recht te trekken waar het mis ging. Of in ieder geval het lichaam even een reset te geven door het compleet te reinigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *